Намаляване влиянието на опита за сметка на фитнеса
|
|
---|---|
#1 Removed user | 30.10.2012 10:46 |
33 Posts |
Педлагам да се намали влиянието на опита и да се увеличи влиянито на фитнеса върху уменията на играча. По този начин ще се доближи тренирането на играчите до реалния футбол. В това отношение фрапиращ е фитнеса на играчите от ДЮШ с показатели около "1". С такава натренираност в реалната игра не може да се изкарат и 10мин. За да се стимулира тренирането на Фитнеса предлагам с напредването на играта уменията на играчите да падат ДРАСТИЧНО. |
#2 Removed user | 30.10.2012 12:05 |
527 Posts |
От мен пълна подкрепа за предложението(y) |
#3 FC United | 30.10.2012 14:25 |
854 Posts
Since 04.06.2007 |
Влианието на опита е най-умното неще направено в тази игра.Ако се премахне то ще е в полза на богатите отбори.Ще дам пример:примерно аз ще накупя сега 11 супер талаланта и ще си ги тренирам,докато не станат на 24 години и почнат да печелят титлата.Ако обаче опита е като сега тези играчи ще се затрият.Погледнете в моя отбор играчите Бекъм и Карячанаков,двамата са на една възрст супер таланти с по 20 специални,разликата в общия е 20% и това идва от опита,защото единия е играл повече.Ако едновременно тонос и някой по беден отбор вземат по 11 ст,то предимството на бедниа отбор може да е само опита.Един мач от първенството качва по 0,2 от общия на играча или казано по друг начин 10 мача се равняват на 1 специална тренировка.Твърдо против съм. |
#4 Removed user | 30.10.2012 15:30 |
33 Posts |
Намаляване влиянието на опита и увеличавани влиянието на фитнеса ще стимулира участниците в създаването на втори състав от млади таланти. Единия ще играе в първенството, другия РПС. Сега положението е такова, че повечето имат един състав и с него играят навсякъде за да трупат опит. От там се натрупва голяма умора и играчите се контузват. |
#5 FC United | 30.10.2012 15:42 |
854 Posts
Since 04.06.2007 |
Винаги може да държиш умората да е около 20. |
#6 Removed user | 30.10.2012 16:07 |
33 Posts |
Какъв е смисъла един състав да играе навсякъде? Кога ще създаваш новия си отбор? Не е ли по-добре да имаш два състава с 7-8 години разлика във възрастта? Нищо не казваш за фитнеса.Играчи от ДЮШ с огромен опит и никакъв фитнес бият СТ, които са с малък опит. С тези играчи от ДЮШ замря търговията на играчи извадени от УТ на високо ниво.Продай някой играч изваден от УТ на 100 ниво.Няма как да стане. Всеки вади ДЮШ претоварва ги и стават по-добри от СТ. Какъв е смисъла да давам по 6 000 000 за СТ? |
#7 FC United | 30.10.2012 16:23 |
854 Posts
Since 04.06.2007 |
Значи фитнеса винаги можеш да си го тренираш и със сигурност има някъкво влияние повярвай ми.Относно опита примерно някой отбор извади 14ка няма значение от къде СТ,от училището или ДЮШ и този отбор започва да я преуморява няколко сезона да речем.Ако един играч играе се преуморява редовно,може да качи 30% от общия,или казано по друг начин ако извадиш един талант със 60% общ за 5 сезона ще стане 210% общ.Такива играчи струват над 2м и ако през това време си му сложил 10 специални то спокойно можеш да лу вземеш над 3м.Провери на пазара дали има 19 г играч с 230% общ.Ако обче се промени влиянието на опита,това няма как да се случи.В момента всеки един играч в тази игра може да създаде такъв играч.Не е важно дали играча е СТ или друг,важното е да се грижиш правилно,а това става като играе редовно.В в реалния футбол също е така,като играеш се развиваш,като не играеш затъваш.виж 10ти номер от твоите как стопява разликата от 6 специални с опит.Единственото нещо в тази игра което не може да се купи с кредит или левро е опита. |
#8 Removed user | 30.10.2012 16:51 |
33 Posts |
Всеки е възприел някаква тактика за развитие на отбора си. Единия вариант е като тебе. С един състав играе навсякъде преуморява играчите и трупа опит.Прави втори състав, когато основния вече е остарял и няколко сезона дори може да изпадне, докато играчите му станат конкурентно способни на другите отбори.Втория вариант с два състава с разлика в годините примерно 7-8г.за мене е по-добър. Когато основния състав стане на 32г, втория ти е готов за битки.Единя трупа опит в мачовете от първенството, другия от РПС. 16 сезона по 10 опит прави 160. Напълно нормален опит. Убеден съм,че против ще гласуват тези, който имат играчи от ДЮШ. Сравни моя 15г вратар изваден на ниво 100 с твоя 15г.вратар от ДЮШ......... |
#9 FC United | 30.10.2012 17:01 |
854 Posts
Since 04.06.2007 |
Моя вратар не съм го развивал правилно иначе разликата щеше да е по голяма.Погледни ми в ДЮШ имам нападател Кагава,при правилно развитие на 15 години ще е по-добър от 15ка СТ и с доста по добра линия.Същото се отнася и при 14ка от училището при 100 ниво.виж моята група има отбор Стефан ЦСКА виж му 14ка M. MATTY Той е от училището и началото на следващия сезон ще е по-добър от 15ка СТ |
#10 Deportivo | 30.10.2012 18:08 |
539 Posts
Since 22.05.2007 |
а не може ли да се засили влиянието на фитнеса без да се намалява влиянието от опита? :) опита си е супер модул в тази игра и с правилно ползване може да се дръпне доста.иначе съм на мнение,че е нужно да има по-голямо влияние фитнаса,да речем за получаване на голове през второто полувреме ако имаш малко фитнес.някак си нереално изглежда играчи с по 10 фитнес да вкарват голове към края на играчи с по 100 фитнес,ако другите оценки са равни :) |